Servicii conectate si imbunatatite cu Dynamics 365 for Field Service

Creaza o poveste in jurul serviciilor de mentenanta pentru clienti care acopera mai multe canale, maximizeaza eficienta angajatilor si depaseste asteptarile clientilor.

Cresti veniturile din serviciile de service
Previi expirarea garantiilor, intri pe noi piete, maximizezi productivitatea tehnicianului, cresti oportunitatile de vanzari up sell / cross-sell si accelerezi fluxul de numerar.
Echipezi forta ta de munca mobila
Furnizezi informatii in timp real despre clienti si recomandari, utilizezi cititoare de coduri de bare si RFID si procesezi comenzile de lucru din aplicatiile mobile.
Cresti satisfactia clientilor si a partenerilor
Pastrezi clientii si partenerii fericiti prin deschiderea de linii de comunicare multi-canale, prin indeplinirea sau depasirea SLA-urilor si furnizarea de servicii proactive in defavoarea celor reactive.

qwe
Descopera modul in care Dynamics 365 ajuta organizatiile sa isi transforme procesele pentru a spori productivitatea resurselor si satisfactia clientilor.

Management inteligent

Fidelizarea clientilor si a partenerilor

Fidelizarea clientilor si a partenerilor

Obtii vizibilitate si informatii valoroase prin intermediul paginilor web personalizabile si configurabile pentru rolurile clientilor sau partenerilor si extinzi beneficiile Dynamics 365 pentru a oferi optiuni de self-service pentru a imbunatati experienta clientilor.
Gestionarea comenzilor de lucru

Gestionarea comenzilor de lucru

Creezi comenzi de lucru direct din portalul de clienti, e-mail sau direct din CRM si urmaresti toate SLA, drepturile, veniturile si costurile aferente si facturate.

Contractele de service

Contractele de service

Contractele de service din CRM te ajuta sa iti urmaresti datele cu privire la garantii si dreptul la informatie in intreaga organizatie.
Planificare si optimizare

Planificare si optimizare

Programezi si atribui automat resurse bazate pe competente, locatie, piese necesare si incarcare de lucru.Rutele sunt optimizate pentru a raspunde SLA-urilor si pentru a minimiza timpul de conducere.
O viziune 360° a clientului

O viziune 360° a clientului

Realizezi o aliniere completa la nivel organizational intre echipele de vanzari, marketing, service clienti privind datele clientilor.
Inventar, piese si logistica

Inventar, piese si logistica

Obtii actualizari in timp real pentru a asigura inventarierea exacta, inclusiv posibilitatea de a reordona direct din Dynamics 365.
Analytics

Analytics

Cu ajutorul datelor centralizate, cele mai importante date analitice si indicatori de performanta sunt la indemana pentru a lua decizii proactive.

Personalizezi si extinzi Dynamics 365 la nivelul intregii afaceri

Dynamics 365 integreaza ERP si CRM cu ecosistemul Microsoft, inclusiv Cortana Intelligence, Office 365, PowerApps si Power BI.

Productivitate
Dynamics 365 ofera o integrare perfecta cu Office 365 pentru cresterea productivitatii.
Inteligenta artificiala
Big Data si analiza avansata cu recunoastere de voce, Azure Machine Learning si IoT.
Extensibilitate
Creezi aplicatii mobile personalizate ce pot rula de pe orice tableta sau smartphone, imprimand mobilitate oricarui proces de business, in siguranta.

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Iti vom raspunde in aceeasi zi.
  • in 40 de tari am implementat solutii
  • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
  • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback